Beneficiile graului verde

Oamenii incep sa realizeze importanta de a manca sanatos si beneficiile mancarii sanatoase, care sunt derivate dintr-o dieta sanatoasa. Beneficiile sunt numeroase si studiile au aratat ca persoanele care mananca alimente care sunt bogate in vitamine si minerale, sufera de probleme de sanatate mai putin si pot chiar trai mai mult.

In forma de suc natural, graul verde contine 70% din clorofila cu concentratii mari de vitamine A, B, C, D, E, si K, un spectru foarte mare de minerale, precum calciu si magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, cobal, zinc si proteine. De asemenea contine si alte elemente nutritive necesare pentru sanatatea si bunastarea noastra. Aceste proprietati sunt foarte importante pentru o buna functionarea a sistemului cardiovascular si a sistemului imunitar, scaderea tensiunii si nivelului de grasime si este util in tratamentul de boli degenerative si reducerea inflamatiilor.

Deci, acestea sunt beneficiile graului verde? Se pare ca in fiecare luna cineva anunta ca a gasit un nou “super-aliment!”.

Sucul din grau verde contine un numar mare de minerale si vitamine care sunt esentiale pentru organism si multi oameni care au un aport zilnic spun ca un pahar de suc din grau verde este la fel ca o ceasca de cafea si ajuta complet o persoana pe intreaga perioada a zilei.

Cu toate acestea, am descoperit apoi magia din sucul proaspat stors din grau verde, care este o bautura magnifica. Gustul este atat de puternic, deosebit putem spune. Are aproape gust de alcool, din cauza potentei, dar cu putin zahar il transformam intr-un gust de nedescris.

Beneficiile sucului din grau verde sunt menite sa sprijine consumul ridicat de alimente alcaline. Graul verde poate ajuta la detoxifierea organismului, protejarea ficatului, consolidarea celulelor si, datorita aminoacizilor din el, poate tine corpul ferit de agentii cancerigeni. Acest suc lupta impotriva tumorilor si neutrealizeaza toxinele.

Graul verde are mai multe beneficii de sanatate. Acesta este luat dintr-o planta de grau tanara, de 1-2 saptamani ca varsta si este utilizat pe o scara larga ca supliment de sanatate. Este foarte bogat in vitamine, minerale, enzime, proteine si clorofila. Acesta contine aproape toti aminoacizii, vitaminele si mineralele necesare pentru hrana umana, care il face un aliment complet pentru noi. Continutul de clorofila mare face sa se comporte ca un magnet care scoate toxinele din corp.

Atunci cand exista un flux de oxigen bun, organismul capata un flux bun de sange. Acest oxigen dilata caile de sange din tot corpul si ca atare, scade tensiunea arteriala. In acelasi timp, exista o crestere in numarul de celule rosii din sange. Cu mult oxigen bogat, pe care organismul il dobandeste, poate fi asigurata imunitatea pentru lupta impotriva bolilor.

Graul verde este gandit pentru a avea un continut de vitamina B12 mai mare decat alte legume. Acest lucru este un nutrient esential, desi vitamina nu este continuta in grau verde, este produsa decatre micro-organismele vii de pe el.

Prima data cand am incercat suc din grau verde a fost cu aproximativ sapte sau opt ani in urma. Am crezut ca va avea un gust dulce, al sucurilor verzi, pe care le puteti cumpara din magazinele alimentare de sanatate. Ei bine, a fost o surpriza. As vrea sa va spun ca sucul din grau verde are cu adevarat un gust unic.

Continutul de clorofila din grau verde a fost suficient pentru a solicita mai multe persoane sa consume acest grau verde proaspat sau pe baza de praf, in fiecare zi. Fiind aproximativ 70% clorofila bruta, acest lucru poate avea un efect foarte energizant si un impuls real pentru cei care cauta sa un impuls in fiecare zi.