Cadoul perfect este personalizat cu emotii …

Construieste-ti propria bratara personalizata pe noul site handmaderomania.com!

Ce poate fi mai dragut decat o bijuterie ? O bijuterie personalizata personalizata cu mesajul tau personal catre cel caruia o vei darui, sau, cu amintirile tale.
Pentru cei care doresc sa se remarce printr-un cadou memorabil si interesant, cu o simbolistica aparte, bijuteriile din argint gravate cu text sau cu fotografii, reprezinta o alternativa excelenta la cadourile scumpe, dar si o dovada de bun gust!

Magazinul online de argintarie handmaderomania.com iti ofera acum ocazia sa-ti gravezi mesajul pe o gama de bijuterii din argint spectaculoasa, prcatic iti permite sa alegi dintr-o gama de sute de modele la cele mai accesibile preturi de pe net. Reducerile sunt prezente tot timpul, asa ca oricand poti face o alegere buna prin prisma economiilor la cumparare.
Ne-a impresionat foarte mult si modul de prezentare si impachetare al bratarilor cumparate. Odata cu bratarica cumparata, care apropos, are in compozitie snur din bumbac cerat de calitate, nu ata de plastic chinezeasca, primesti un card plastifiat cu logoul magazinului si un plic cadou de calitate ( carton de cea mai buna calitate si finete). Vei fi la inaltime in orice situatie sau eveniment in care vei oferi cadoul.

bratara personalizata handmadeRevenind la personalizare, si la multitudinea de optiuni pe care ti le ofera magazinul, trebuie sa stiti ca puteti personaliza prin gravare bijuteria folosita la bratara, ori inscriptionand un text pentru persoana draga din viata ta, cum ar fi : „te iubesc”, „Corina, 18.07.2015”, „Che sera sera”, etc – ori trimitand o fotografie draga tie care va fi gravata pe mini pandantul brataricii.

Imagineaza-ti un banut gravat cu fotografia bebelusului tau, sau medalion pe care il poti lasa mostenire. Sau gandeste-te ce surpiza i-ai face iubitei tale daca i-ai oferi o bratarica din argint gravata cu data intalnirii voastre si mesajul „te iubesc”.

Magazinul are permenent in stoc 60 de culori pentru snurul din bumbac, si zeci de modele de matase frantuzeasca si asta va permite sa va customizati pana la cel mai mic detaliu propria bratara.