Coliere personalizate din argint cu fotogravura

Cautati idei pentru cadouri inedite si mai speciale, dar nu va vine nicio idee ce sa cumparati? Daca va ganditi la o persoana draga careia doriti sa ii faceti o surpriza, atunci o idee buna este sa cautati bijuterii personalizate, mai exact coliere personalizate si bratari personalizate aur.

Aceste obiecte sunt la moda in ziua de azi, insa nu sunt neaparat des intalnite, ceea ce inseamna ca o persoana care poarta asemenea bijuterii personalizate poate fi in pas cu moda si, in acelasi timp, se va simti mai speciala, avand ceva destul de rar intalnit.

Exista multe feluri de coliere personalizate, in functie de preferintele fiecaruia. Pentru copii, de pilda, se poate face o fotogravura speciala cu animale, floricele, personaje din desene animate etc. Ceea ce comandati veti si primi acasa, in cel mai scurt timp, la costuri bune. Argintul scoate in evidenta foarte bine imaginea si ea straluceste foarte tare in soare, rezistand multi ani.

Despre bratari personalizate aur se stie ca pot fi niste cadouri foarte apreciate. Fetele si femeile adora bratarile, mai ales bratarile personalizate, in special pe cele din aur. Fotogravura este la fel de frumoasa in argint cat si in aur, fiind executata cu aceeasi maiestrie.

Gravura nu trebuie neaparat sa fie un fel de portret. Ea poate fi un mesaj, o inscriptie sau un simbol care ar insemna foarte mult pentru persoana respectiva. Unei fete ii poti comanda o bratara ca aceasta cu simboluri din Harry Potter sau dintr-un film preferat, pe cand unei iubite sau sotii ii poti darui inima ta in gravura sau niste cuvinte de suflet, un pasaj din Biblie, sau ceva care sa rezoneze cu sufletul ei.

De regula, bunicii pretuiesc foarte mult asemenea obiecte. Niste coliere din argint cu fotogravura nepotilor pentru fiecare bunic ar insemna foarte mult, si ei chiar s-ar atasa de aceste obiecte. Inclusiv sotului sau sotiei ii poti darui un colier cu fotogravura copiilor. Ar fi un cadou de suflet si s-ar simti mai apropiat de copii in cursul zilei, atunci cand sunt plecati.

Dintr-un colier cu fotogravura puteti face un obiect care sa va poarte noroc. Asa cum purtati cruciulita, puteti avea fotogravura cu chipul lui Iisus sau al Maicii Domnului si alegeti ce imagine doriti sa va poarte noroc. La colier se pot adauga si alte elemente si materiale, facandu-l exact cum il doriti. Poate fi cat de personalizat va imaginati, orice marime, culoare si forma preferati si orice imagine alegeti. Este un obiect unic odata ce il aveti personalizat, care se va potrivi perfect cu personalitatea purtatorului.