Secretele regimului pe baza de lamaie

lamaieFa din lamaie aliatul tau de nadejde in materie de nutritie. Consumand aceasta citrica in mod regulat, iti ajuti organismul sa functioneze mai bine, alungi kilogramele in plus si combati absolut toate tulburarile digestive. Dimineata, dupa-amiaza si seara, introdu lamaia in alimentatie sub toate formele. Zeama, pulpa, sucul, toate sunt bune si ideal de introdus la orice masa: ca antreu, ca si desert sau ca si aperitiv chiar. Veritabil aliment miracol, lamaia are o actiune directa asupra ficatului regland digestia. In plus, lamaia este plina de Vitamina C, un fruct magic care va arde caloriile si toxinele care iti sufoca si iti polueaza sistemul imunitar.

Cui se adreseaza regimul pe baza de lamaie?

Regimul pe baza de lamaie se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc un corp in forma, care doresc sa piarda in greutate si sa alunge oboseala.

Regimul pe baza de lamaie in practica

Incepe regimul pe baza de lamaie cu o zi de detoxifiere. Timp de 24 de ore, consumi doar alimente naturale menite sa iti curete organismul precum legumele si cerealele. Evident, apa ocupa un loc privilegiat in toata aceasta ecuatie. Apa trebuie consumata in cantitati mari pentru purificarea organismului. In timpul celor 24 de ore de detoxifiere iti recomandam sa consumi un pahar cu apa calda in care ai adaugat putin suc de lamaie natural pentru a debarasa corpul de absolut toate toxinele. Poti face acest lucru in fiecare dimineata, dupa trezire. In cadrul acestui regim trebuie sa tii cont de un singur lucru: lamaia trebuie sa fie prezenta la absolut orice masa. In locul obisnuitei vinegrete cu care aveai obiceiul sa isi asezonezi salata foloseste putin suc de lamaie. Consuma alimente naturale precum pestele proaspat, in combinatie cu lamaia.

De ce trebuie sa tii cont in cadrul regimului pe baza de lamaie

Trebuie sa inveti sa iubesti legumele, alimentele integrale sau naturale, sa mizezi pe condimente, in detrimentul sarii clasice. Recomandarea de care trebuie sa tii cont cu orice pret este urmatoarea: alimentele crude sau fierte sunt de privilegiat in cadrul acestui regim pentru a beneficia din plin de toate proprietatile conferite.

Avantajele regimului pe baza de lamaie

Regim usor de urmat, regimul pe baza de lamaie iti permite sa pierzi in greutate fara sa te privezi si sa te pastrezi in forma datorita continutului bogat de Vitamina C al lamaii. Lamaia iti confera tonusul si vitalitatea necesare, iti detoxifica organismul. Putina disciplina nu face rau nimanui mai ales cand vine vorba de silueta!

Atentie la…

Lamaia poate provoca arsuri la stomac daca este consumata in cantitati mari. Acest regim nu este recomandat persoanelor ce sufera de tulburari renale.

Rezultat?

Adio kilograme in plus, iti faci plinul de vitamine si iti regasesti silueta tonica si de invidiat!