Uleiul de migdale face minuni pentru ten

migdale1Migdalele reprezinta o sursa importanta de vitamine mai ales vitamina E, minerale, magneziu, potasiu, zinc , fier si fibre. Recomandate in diete si intr-o alimentatie sanatoasa, migdalele sunt bune si in prepararea produselor cosmetice in casa.

Din migdale se extrage un ulei foarte bun si hranitor care a fost folosit inca din Antichitate pentru produsele cosmetice. Uleiul de migdale este ulei bogat in vitamina E, vitamina care ajuta la intretinerea si intinerirea pielii.

Uleiul de migdale, pentru par si piele

Uleiul de migdale ajuta si podoaba capilara. O masca de par cu ulei de migdale este foarte hranitoare si da stralucire parului.Maseaza parul la radacina cu cateva picaturi de ulei de migdale puse pe varful degetelor.

Uleiul de migdale in loc de crema de maini

In sezonul rece si mai ales acuma toamna cand pielea de pe maini are de suferit in loc de crema de maini aplica cateva picaturi ulei de migdale si maseaza-ti pielea.

Uleiul de migdale pentru tratarea celulitei

Amesteca lotiunea de corp cu cateva picaturi de ulei de migdale si vei avea cea mai buna crema anticelulitica. Uleiul de migdale face minuni si in tratamentele corporale.

Ten hidratat fara riduri cu ulei de migdale

Aplică zilnic pe față câteva picături de ulei de migdale și masează tenul.Dacă ai probleme cu acneea,uleiul de migdale te ajuta in tratarea ei in mod eficient.