Machiaj pentru petrecere

machiaj pentru petrecereDaca trebuie sa participi la o petrecere, machiajul trebuie adaptat evenimentului si desigur ca nu poti purta acelasi stil de machiaj pe care il ai in viata de zi cu zi. Ai nevoie de un machiaj pentru petrecere care sa te scoata in evidenta si sa te faca sa pari sexy si irezistibila.

Iata in continuare cateva sfaturi in acest sens:

  • In primul rand pentru o piele stralucitoare aplica in prima faza un strat usor de fond de ten. Nu uita, nu vrei sa dai un strat gros, vizibil si oarecum inestetic. De fapt, daca stii ca ai tenul curat, poti renunta cu totul la fondul de ten.
  • Ai grija si la fardul de ochi pe care il folosesti, daca doresti un look a la anii 1970 poti folosi o nuanta de albastru,dar nu trebuie sa te limitezi, poti de asemenea sa aplici o nuanta de roz sau verde deschis. Ar fi interesant sa alegi un fard de ochi cu calitati iridiscente. In plus un fard de ochi lichid are avantajul ca dureaza mai mult, mai ales in conditiile de club unde se danseaza si se petrece.
  • Nu te zgarci la fardul de ochi, vrei ca acesta sa fie vazut. Poti chiar sa aplici mai multe straturi pe intreaga suprafata a pleoapelor iar in zona sprancenelor este recomandat sa aplici doar un strat subtire de fard.
  • Odata ce ai terminat pasul acesta aplica cateva straturi de mascara sau alege direct varianta genelor false. Ideal este sa ai genele cat mai lungi si cat mai frumos arcuite.
  • Renunta la fardarea discreta a obrajilor.Aplica un strat mai pronuntat de fard si alege o nuanta aprinsa de roz sau portocaliu.
  • O regula de baza in cazul gloss-ului de buze este ca trebuie sa alegi fie o culoare pala, fie una aprinsa cum ar fi rosul. Nu uita, cu cat stratul de gloss e mai gros cu atat va iesi mai mult in evidenta.
  • Optional poti aplica o linie groasa de tus de ochi sau pudra cu sclipici de-a lungul obrajilor si a tamplelor.