Machiajul ochi de pisica

machiajul ochi de pisicaOchi de pisica este un machiaj extrem de sexy, care evidentiaza foarte bine privirea. Purtat frecvent de vedete precum Angelina Jolie sau Rihanna, machiajul ochi de pisica este feminin si seducator, care nu da semne ca va disparea prea curand din tendintele frumusetii.

Daca vedetele opteaza in general pentru culori naturale, noi iti propunem un machiaj ochi de pisica in culorile verii. Asadar, iti recomandam sa incerci acest look seara, la petrecerile sezonului si cu siguranta vei fi in centrul atentiei. Iata cum se realizeaza:

Pasul 1:
Pentru inceput utilizeaza o baza de machiaj care are rolul de a controla excesul de sebum si de a pastra tenul curat cat mai multe ore. Un produs indicat in mod special vara este spray-ul fixator pentru make-up care se aplica pe tenul curat. Urmeaza fondul de ten care trebuie sa fie intins foarte bine cu pensula, pentru un aspect cat mai uniform.

Sprancele se coloreaza intr-o nuanta naturala, potrivita parului si tenului. Pentru un contur perfect foloseste o pensula speciala, practica si precisa.

Pasul 2:

Creeaza o baza si pentru machiajul ochilor. Alege un fard crema roz aprins si intinde-l foarte bine pe pleoape. Estompeaza-l atent cu degetele astfel incat sa capete un aspect mai natural. Utilizeaza acelasi fard si pentru machiajul pometilor. Subliniaza privirea aplicand un fard pulbere roz intens peste baza. Intinde-l foarte bine cu pensula si estompeaza-l discret inspre arcada.

In cazul machiajului ochi de pisica este necesar sa colorezi si pleoapa inferioara. Asadar, utilizand acelasi fard  traseaza o linie fina cu ajutorul unei pensule de contur urmand linia genelor. Este momentul sa conferi un aspect intens machiajului. Creeaza o codita in coltul extern al pleoapei inferioare cu ajutorul unui gel de ochi negru. Contureaza atent si pleoapa superioara, astfel incat sa unesti cele doua linii in exterior.

Pasul 3:

Machiajul ochilor este aproape definitivat. Foloseste o pudra pulbere translucida sub ochi pentru a corecta cearcanele si eventualele urme de fard. Aplica mascara din abundenta. Daca iti doresti o privire mai intensa, apeleaza cu incredere la gene false. Machiajul buzelor poate fi la fel de puternic, realizat intr-o nuanta electrica sau dimpotriva, ramane la alegerea ta.