Machiaj blonda cu ochii albastrii – Tendinte 2013

machiaj blonda cu ochi albastriiDesi blondele pot purta o varietate de machiaje de tipul smokey eyes, inainte de a va orienta catre aceasta parte mai intunecata a makeupului, e bine sa stiti ca pentru parul blond si ochi albastrii cea mai potrivita alegere e cea in culori reci. In urmatoarele randuri va vom prezenta o serie de stiluri de machiaj  pentru blonde, atat pentru zi cat si pentru serile din oras.

Machiajul de zi

Fie ca sunt la birou sau la cursuri, blondele pot opta in perioada de zi pentru o paleta de culori profesionala in nuante neutre precum griurile, fildesul sau contururi maronii deschis.  In loc sa folositi un eyeliner lichid, alegeti un creion de ochi maro, cu care sa desenati linii subtiri atat pe pleoapa inferioara cat si pe ce superioara. Lipsickul va fi si el neutru, complementand acest look plin de prospetime al fetei. Pentru buze alegeti un lipstick nud sau lemn de trandafir. Ondulati in final genele pentru a atrage atentia asupra ochilor.

Machiajul de seara

Seara, cand luminile artificiale se aprind in oras, blondele au posibilitatea de a se juca putin cu machiajul. Imbracati-va fata intr-un luciu metalic care sa reflecte frumusetea ochilor albastri, reci. Umbrele argintii sau combinatiile de alb si violet vor arata de asemenea perfect la orice blonda, mai ales in combinatie cu un eyeliner lichid negru. In plus, totul poate fi dus la superlativ, folosind in aditie un lipstick sau un liner pentru buze de tip spicy nude sau in nuante roz.

 Machiajul de petrecere

Orice petrecere, fie ca e zi de nastere, un chef  in oras sau o intrunire casual cu colegii de la munca in oras, e un prilej de distractie care nu trebuie ratat. Blondele au acum oportunitatea de a se folosi de linii groase de contur pentru ochi, de culori usoare dar luminoase precum albastrul deschis sau verdele ba chiar si nuante de roz stralucitor.

 

Indiferent de cat de frumoase va sunt trasaturile, sunt intotdeauna stiluri de makeup si palete de culori pe care trebuie sa le evitati pentru a avea un look perfect. Blondele trebuie sa se abtina de a folosi culori din natura precum verdele de padure sau brunul pamantiu. Nu recomandam nici culori reci precum violetul de vinete sau rosul inchis, sangeriu.