Machiaj pentru ochi caprui

machiaj pentru ochi capruiAlegerea machiajului pentru ochi in functie de culoare acestora reprezinta un mod sigur de a-ti accentua in mod placut trasaturile ochilor. Pentru aceasta, alegerea unei anume culori este la fel de importanta ca si alegerea unei tehnici adecvate. Iar la final, rezultatul va fi unul spectaculos, machiajul reusind sa iti schimbe intreaga infatisare.

Nuantele calde de albastru si maro, gri albastrui, auriu, purpuriu sau violet sunt cea mai buna alegere atunci cand realizezi un machiaj pentru ochi caprui. Mai mult chiar, poti folosi combinatii de doua sau trei nuante de culoare care sa iti puna in valoare si mai bine nuanta ochilor.

Pe de alta parte, diferitele nuante metalizate si de auriu sau argintiu metalizat precum si variatele nuante de roz  aduc un plus de atractivitate ochilor tai caprui.

Si pentru ca vorbim de nuante, este bine sa stii ca cele mai deschise vor da ochilor tai un aspect natural iar cele mai inchise vor da ochilor un look dramatic. Insa pana la urma doar prin experimentare vei gasi formula perfecta.

Sunt o multime de produse de machiaj care pot fi folosite pentru a pune in valoare ochii, indiferent de culoarea lor. Nu e cazul sa cheltuiesti peste masura! Iata cateva ponturi sa accentuezi ochii caprui.

Dermatograf albastru

Contureaza ochii cu ajutorul unui creion dermatograf albastru. Culoarea aceasta, fiind in contrast cu ochii caprui, ii va face sa arate uimitor.

Farduri de ochi contrastante

Incearca farduri in nuante de albastru, violet, verde. Evita fardurile maro, exceptand cazul in care vrei sa pui accentul pe buze, pentru care folosesti un ruj de o culoare vie, tare.

Fard de obraz roz

Cand vrei sa-ti subliniezi ochii caprui, foloseste un blush de culoare roz.